Jysk cer uz ekonomikas stabilizēšanos
Publicēts 4. martā, 2011.
Mājas un interjera preču tirgotājs Jysk cer uz ekonomikas stabilizēšanos un tāpēc nolēmis nostiprināt savas pozīcijas tirgū, šogad atverot divus jaunus veikalus.

3. martā tirdzniecības centrā Damme jau tika atklāts Baltijas valstīs lielākais Jysk veikals, savukārt aprīlī sekos jauna veikala atklāšana arī tirdzniecības centrā Mols. Jaunatklātā veikala platība ir2355 kvadrātmetri, un tāizveidē kompānija investējusi 120 tūkstošus latu.

Jaunais veikals ir pirmais Jysk veikals Latvijā, kas veidots atbilstoši jaunajai kompānijas dizaina koncepcijai, lai nodrošinātu pircējiem ērtākas iepirkšanās iespējas. 

Jaunais veikala izkārtojums ir veidots atbilstoši shop in shop principam un virzīts uz to, lai būtu vieglāk orientēties preču klāstā, lai savstarpēji saistītās preces atrastos blakus un pircējam būtu vieglāk izdarīt izvēli. Atbilstoši jaunajai pieejai veikals ir iedalīts atsevišķos savstarpēji saistītu preču sektoros. Piemēram, vannas istabas sektorā līdzās atrodas dvieļi, dušas aizkari, paklājiņi un citi vannas istabas piederumi. Pēc līdzīga principa ir iekārtoti arī citi preču sektori: viss logiem, gultas veļa, drēbes u.c..

Tāpat veikalā ir iekārtots arī gadalaiku sektors, kurā atradīsies tā brīža aktuālākie sezonas piedāvājumi. Atbilstoši šai jaunajai koncepcijai pakāpeniski rekonstruēs arī pārējos Jysk veikalus Latvijā.


Komentāri (2)
Zane: Veikals tiešām zolīds. Labi, ka vismaz kādam būs papildus darba vietas!
04/03/2011 11:53
urmis: būs jāizbrauc un jāpačolē, kā tad tur izskatās
04/03/2011 13:02
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: