Fotomedības - Dižā Baltijas apceļošana 2010
Publicēts 6. maijā, 2010.
Latvijas Tūrisma attīstības valsts aģentūra aicina visus interesentus piedalīties ceļojumu spēlē, kuras gaitā varēs iepazīties ar dažādiem tūrisma objektiem Igaunijā, Latvijā un Lietuvā, kā arī laimēt balvas. Trīs Baltijas valstu organizētā kampaņa noritēs no šā gada 1. maijam līdz 30. septembrim.

Kampaņa Dižā Baltijas apceļošana tiek organizēta jau ceturto gadu, lai veicinātu ceļošanu Baltijas valstīs un atklātu ievērojamākos tūrisma objektus savā un kaimiņvalstīs. Šis projekts ir unikāls ar to, ka tajā iesaistās 3 valstu tūrisma organizācijas, kopīgi cieši sadarbojoties. Tas ir arī ir veids, kā ceļotājiem uzzināt par nezināmām, aizmirstām un vienkārši vēl neatklātām vietām tepat Baltijas valstīs.                                                              

 

Ceļojumu kampaņas dalībniekiem piedāvā apmeklēt vēsturiskas vietas, piedzīvojumu un ūdens atrakciju parkus un skaistākās dabas vietas. Ar tūrisma informācijas centra palīdzību ir izvēlēti 30 objekti, pa 10 katrā valstī.

 

Vēl aizraujošāku kampaņu padara t.s. fotomedības, kuru laikā ir jāatrod bukletā attēlots objekts un jānofotografējas pie tā. Lai iegūtu balvas, fotogrāfijas jāielādē kampaņas mājas lapā un jāapceļo pēc iespējas vairāk vietu no minētajām 30 katrā no valstīm līdz 30. septembrim.

 

Vairāk informācijas par kampaņas noteikumiem – mājas lapā www.greatbaltic.eu un bukletos, kas pieejami visos tūrisma informācijas centros. 

 

Latvijā tūristiem tiek piedāvāts apmeklēt apmetni Godesverdera Turaidā, Vienkoču parku, nobraukt pa Daugavu ar vikingu laivu Lāčplēsis, apmeklēt Aviācijas tehnikas muzeju, S.Eizenšteina komunikāciju centru Ķeipenē, Kristus karaļa kalnu Aglonā, pavizināties ar upes kuģīti New Way, apmeklēt Ventspils Starptautisko radioastronomijas centru – Irbenes radiolokatoru, Ventspils ūdens atrakciju parku, apskatīt savvaļas zirgus Papes dabas parkā.

 

Kampaņu Dižā Baltijas apceļošana kopīgi rīko Latvijas Tūrisma attīstības valsts aģentūra, Igaunijas Tūrisma padome un Lietuvas Ekonomikas ministrijas Tūrisma departaments.

Komentāri (1)
gošs: Bet, kāpēc nepiedāvā Latvijas meiteņu medības?
06/05/2010 10:45
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: